Doubletree By Hilton Luxemburg din Luxembourg

Rue Jean Engling, 12

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Doubletree By Hilton Luxemburg.

Detalii cazare

Acest hotel fermecător se găsește în Luxembourg. Situată la 3. 0 kilometru(i) de centrul orașului, proprietatea permite accesul ușor, pe jos, către o serie de locuri de interes. La 150 metri, clienții vor găsi legături de transport pentru a putea descoperi mai ușor zona. Călătorii vor găsi aeroportul la 7. 0 kilometru(i). Cele 345 unități de cazare primitoare oferă un spaţiu perfect pentru relaxarea de la sfârşitul zilei. Ca urmare a atenţiei constante acordate calităţii, acest hotel a fost renovat integral în anul 2013. Wi-Fi este disponibil în întreg hotelul. Toți oaspeții care stau la această proprietate pot contacta recepţia în orice moment al zilei. Paturile suplimentare nu sunt disponibile în această unitate de cazare. Spaţiile comune ale incintei sunt recomandate persoanelor cu dizabilităţi. Mai mult, o parcare este disponibilă în incintă pentru un plus de confort al oaspeţilor.  Cei care stau în această clădire sunt bineveniţi la această proprietate ecologică. Vizitatorii care călătoresc în interes de serviciu pot profita de facilităţile de afaceri ale proprietăţii. Toți cei care stau în această unitate de cazare vor fi încântaţi de felurile de mâncare delicioase oferite aici. În ceea ce priveşte relaxarea, oaspeţii vor fi răsfăţaţi cu o gamă variată de oportunităţi de întreţinere care le sunt puse la dispoziţie. Opţiunile de divertisment puse la dispoziţie vor impresiona cu siguranţă toţi oaspeţii. Proprietatea poate percepe o taxă pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Doubletree By Hilton Luxemburg 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Luxembourg?

1. Luxembourg (Luxembourg, Luxemburg)

4 km

2. Lorraine (Metz / Nancy, Franta)

73 km

3. Lorraine TGV gara (Metz / Nancy, Franta)

75 km

4. Saarbruecken Airport (Saarbrucken, Germania)

83 km

5. Hahn Airport (Frankfurt, Germania)

86 km

Care sunt conditiile de intrare in Luxemburg?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !