Doubletree By Hilton Hotel Guangzhou din Guangzhou / Canton

391 Dongfeng Rd Yuexiu District, Guangzhou

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Doubletree By Hilton Hotel Guangzhou.

Detalii cazare

Această unitate de cazare oferă un total de 301 unităţi de cazare. Anul construcţiei acestei proprietăţi este 2013. Cei care stau la această reşedinţă pot rămâne la curent cu noutăţile graţie accesului Wi-Fi. Pentru confortul oaspeţilor, Doubletree by Hilton Guangzhou oferă servicii de recepţie 24h din 24h. Din nefericire, nu există camere în care oaspeții care stau la această proprietate să poată solicita un pat suplimentar pentru cei mici. Facilităţi de parcare sunt puse la dispoziţia oaspeţilor.  Acestui hotel i-a fost acordată certificarea . Doubletree by Hilton Guangzhou dispune de toate serviciile şi facilităţile necesare pentru un eveniment de afaceri reuşit. Oaspeţii îşi pot restabili echilibrul trupului şi sufletului în cadrul facilităţilor de întreţinere şi relaxare ale unităţii de cazare. Vizitatorii vor aprecia cu siguranţă facilităţile de luat masa ale proprietăţii, unde se servesc variate feluri de mâncare şi băutură. Oaspeţii îşi vor umple ziua de energie cu mâncărurile delicioase servite la Doubletree by Hilton Guangzhou. O gamă largă de opţiuni de divertisment de primă clasă sunt puse la dispoziţia oaspeţilor pentru confortul acestora. O taxă poate fi percepută pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Doubletree By Hilton Guangzhou 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Guangzhou / Canton?

1. Baiyun Intl (Guangzhou / Canton, China)

29 km

2. Shenzhen (Shenzhen, China)

77 km

Care sunt conditiile de intrare in China?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică

Chat on Whatsapp

Chat on Whatsapp