Doubletree By Hilton Hotel Edinburgh City Centre din Edinburgh

TripAdvisor, nota 4.5

34 Bread Street, Edinburgh

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Doubletree By Hilton Hotel Edinburgh City Centre.

Detalii cazare

Acest hotel dispune de 138 camere de oaspeți. Această reşedinţă a fost renovată complet în anul 2014. Hotelul oferă conexiune Wi-Fi la internet în incintă. Având în vedere că această reşedinţă dispune de o recepţie deschisă 24 de ore, oaspeţii sunt mereu bineveniţi. La această unitate de cazare, spaţiile comune sunt accesibile cu scaune cu rotile. Cei care stau în această clădire și care sosesc cu maşina îşi pot lăsa vehiculul în spaţiul de parcare din incintă. Totodată, DoubleTree by Hilton Edinburgh City Centre a efectuat îmbunătăţiri considerabile cu scopul de a reduce impactul său asupra mediului, deţinând certificarea . Facilităţile de afaceri ale proprietăţii sunt potrivite pentru orice tip de eveniment corporatist, seminar, întâlnire sau conferinţă. Clienţii se pot bucura de o masă delicioasă la restaurantul proprietăţii. Oferta culinară a proprietăţii are reputaţia de a se bucura de o bucătărie excelentă şi de un serviciu de primă clasă. Costuri suplimentare pot fi percepute pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Doubletree By Hilton Edinburgh City Centre 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Edinburgh?

1. Edinburg (Edinburgh, Marea Britanie)

9 km

2. Airport (Dundee, Marea Britanie)

57 km

3. Glasgow Intl (Glasgow, Marea Britanie)

76 km

Care sunt conditiile de intrare in Marea Britanie?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică

Chat on Whatsapp

Chat on Whatsapp