Dorsett Wuhan din Wuhan

Hongkong & Macao Centre,, No 118 Jianghan Road, Wuhan

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Dorsett Wuhan.

Detalii cazare

Opriți-vă la Dorsett Wuhan Hotel să descoperiți minunile din Wuhan. Locul de cazare oferă o gamă largă de facilități pentru a face din sejurul dumneavoastră o experiență plăcută. Facilități cum ar fi 24-ore room service, WiFi gratuit în toate camerele, 24-ore recepţie, expres check-in/check-out, depozitare bagaje sunt la dispoziția dumneavoastră pentru a vă delecta. Unele dintre camerele de oaspeți bine echipate au ca dotări televizor ecran plat, covoare, papuci, sufragerie separată, acces internet (wireless). Atmosfera liniștită de la locul de cazare se extinde și la facilitățile de recreere ale acestuia care includ centru de fitness. Indiferent de motivele vizitei dumneavoastră în Wuhan, Dorsett Wuhan Hotel vă va face să vă simțiți pe loc ca acasă.

Nume cazare de la furnizor: Dorsett Wuhan 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Wuhan?

1. Wuhan (Wuhan, China)

22 km

Care sunt conditiile de intrare in China?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică

Chat on Whatsapp

Chat on Whatsapp