Dorsett Wanchai, Hong Kong din Hong Kong

387-397 QUEEN'S ROAD EAST, WAN CHAI

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Dorsett Wanchai, Hong Kong.

Detalii cazare

Dorsett Wanchai Hong Kong este perfect situat atât pentru oaspeții sosiți în scop de afaceri cât și pentru cei veniți la relaxare în Hong Kong. Oferind o varietate de servicii și facilități, locul de cazare vă pune la dispoziție toate cele necesare pentru un somn nocturn excelent. Facilități cum ar fi WiFi gratuit în toate camerele, 24-ore recepţie, facilităţi pentru turişti cu handicap, depozitare bagaje, Wi-Fi în zone publice sunt la dispoziția dumneavoastră pentru a vă delecta. Camerele de oaspeți sunt echipate cu toate facilitățile necesare ca să aveți un somn nocturn liniștit. În unele camere, oaspeții pot regăsi televizor ecran plat, covoare, ness gratuit, ceai gratuit, aşternuturi. Pentru a îmbunătăți sejurul oaspeților, locul de cazare oferă facilități de recreere cum ar fi centru de fitness, masaj. Staff prietenos, facilități extraordinare și situarea în apropierea a tot ceea ce poate oferi orașul Hong Kong sunt trei motive întemeiate pentru a alege ca sejurul dumneavoastră să fie la Dorsett Wanchai Hong Kong.

Nume cazare de la furnizor: Dorsett Wanchai Hong Kong 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Hong Kong?

1. Hong Kong Intl (Hong Kong, China)

25 km

2. Shenzhen (Shenzhen, China)

55 km

3. International (Macau, Macao -Sar Of China-)

63 km

4. Zhuhai Airport (Zhuhai, China)

87 km

5. Huizhou (Huizhou, China)

96 km

Care sunt conditiile de intrare in China?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !