Dormy Inn Higashi Muroran Natural Hot Spring din Noboribetsu

2-30-11 Nakajima-cho

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Dormy Inn Higashi Muroran Natural Hot Spring.

Detalii cazare

Situat în Nakajimacho, Dormy Inn Higashi Muroran Natural Hot Spring este un loc perfect de plecare pentru a explora Muroran. Deținând o listă largă de facilități, oaspeții vor găsi sejurul la acest loc de cazare ca fiind unul confortabil. La locul de cazare profitați de WiFi gratuit în toate camerele, scaun cu rotile accesibil, curăţenie zilnică, 24-ore recepţie, depozitare bagaje. Unele dintre camerele de oaspeți bine echipate au ca dotări televizor ecran plat, produse curăţare, aşternuturi, oglindă, papuci. Locul de cazare oferă diferite posibilități de recreere. Dormy Inn Higashi Muroran Natural Hot Spring combină ospitalitatea caldă cu o ambianță plăcută pentru a face sejurul dumneavoastră în Muroran de neuitat.

Nume cazare de la furnizor: Dormy Inn Higashi Muroran Natural Hot Spring 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Noboribetsu?

1. Hakodate (Hakodate, Japonia)

66 km

2. Chitose (Sapporo, Japonia)

71 km

3. Okadama (Sapporo, Japonia)

88 km

Care sunt conditiile de intrare in Japonia?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică

Chat on Whatsapp

Chat on Whatsapp