Dorint Parkhotel Meißen din Dresden

Hafenstrasse, 27-31

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Dorint Parkhotel Meißen.

Detalii cazare

Gândit special pentru familii, acest hotel încântător se află în Meissen. Cuibărit la 800 metri de centrul orașului, hotelul asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. La 500 metri, clienții vor găsi legături de transport pentru a putea descoperi mai ușor zona. Clienții vor găsi aeroportul la 23. 7 kilometru(i). Proprietatea este la 600 metri de port. Un total de 118 unități de cazare sunt disponibile pentru confortul oaspeţilor. Incinta se află într-o clădire care datează din anul 1898, dar care a fost complet recondiţionată în anul 2014. Wi-Fi este disponibil în întreg hotelul. Oaspeţii pot contacta recepţia în orice moment al zilei. Această reşedinţă nu oferă paturi suplimentare la cerere. nullFacilităţi de parcare sunt puse la dispoziţia oaspeţilor.  Această unitate de cazare a fost concepută cu un efort activ de a adera la cele mai stricte standarde ecologice şi a dobândit certificarea . Facilităţile de conferinţă sunt incluse în această reşedinţă. Clienţii se pot delecta cu o gamă largă de feluri de mâncare pline de savoare servite în proprietate. Cei care stau în această clădire vor aprecia cu siguranţă facilităţile de luat masa din incintă, unde se servesc variate feluri de mâncare şi băutură. Toți cei care stau în această unitate de cazare se pot destinde complet la facilităţile de întreţinere şi relaxare. Unele dintre serviciile menţionate anterior pot fi contra cost.

Nume cazare de la furnizor: Dorint Parkhotel Meissen 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Dresden?

1. Dresden (Dresden, Germania)

33 km

2. Altenburg Nobitz (Altenburg, Germania)

55 km

3. Leipzig (Leipzig, Germania)

80 km

Care sunt conditiile de intrare in Germania?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică

Chat on Whatsapp

Chat on Whatsapp