Docklands Private Collection din Melbourne

Shop7/198 Harbour Esplanade Docklands, 198

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Docklands Private Collection.

Detalii cazare

Docklands Private Collection – Digital Harbour cu cele 4 stele vă oferă confort și comoditate fie că sunteți în călătorie de afaceri, fie că vă petreceți vacanța în Melbourne. Oferind o varietate de servicii și facilități, locul de cazare vă pune la dispoziție toate cele necesare pentru un somn nocturn excelent. La locul de cazare puteți găsi facilităţi pentru turişti cu handicap, expres check-in/check-out, depozitare bagaje, parcare auto, transfer hotel/aeroport. Televizor ecran plat, covoare, aşternuturi, oglindă, prosoape pot fi găsite în anumite camere de oaspeți. Locul de cazare oferă diferite posibilități de recreere. Indiferent de motivele vizitei dumneavoastră în Melbourne, Docklands Private Collection – Digital Harbour vă va face să vă simțiți pe loc ca acasă.

Nume cazare de la furnizor: Docklands Private Collection 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Melbourne?

1. Essendon (Melbourne, Australia)

10 km

2. Tullamarine (Melbourne, Australia)

17 km

3. Moorabbin (Moorabbin, Australia)

22 km

4. Avalon (Melbourne, Australia)

47 km

5. Geelong (Geelong, Australia)

69 km

Care sunt conditiile de intrare in Australia?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !