Dixil Garden Tanger Malabata din Tangier

Route de Sania. Tanger Balia, TNG

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Dixil Garden Tanger Malabata.

Detalii cazare

Cuibărită la 2300 kilometru(i) de centrul orașului, unitatea de cazare asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. Unitatea de cazare este la 3500 kilometru(i) de principalele zone de distracție. Vizitatorii vor găsi cel mai apropiat teren de golf la 7900 kilometru(i) de hotel. La 500 metri, oaspeții vor găsi legături de transport pentru a putea descoperi mai ușor zona. Unitatea de cazare se află la 1500 kilometru(i) de cea mai apropiată plajă. Clienții vor găsi aeroportul la 14000 kilometru(i). Cele 169 dormitoare primitoare oferă un spaţiu perfect pentru relaxarea de la sfârşitul zilei. Unitatea de cazare include conexiune Wi-Fi la internet în toate spaţiile publice şi în unităţile de cazare. Recepţia este deschisă pe durata întregii zile. Mai mult, o parcare este disponibilă în incintă pentru un plus de confort al oaspeţilor.  Această reşedinţă este loială practicilor ecologice. Vizitatorii pot apela la serviciul de transfer la aeroport. Occidental Tanger dispune de toate serviciile şi facilităţile necesare pentru un eveniment de afaceri reuşit. Salonul de luat masa serveşte feluri de mâncare somptuoase într-o atmosferă plină de eleganţă. Călătorii vor fi încântaţi de felurile de mâncare delicioase oferite în proprietate. Unele dintre serviciile menţionate anterior pot fi contra cost.

Nume cazare de la furnizor: Occidental Tanger 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Tangier?

1. Ibn Batouta (Tangier, Maroc)

13 km

2. Saniat R Mel (Tetuan, Maroc)

45 km

3. Gibraltar (Gibraltar, Gibraltar)

57 km

Care sunt conditiile de intrare in Maroc?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică

Chat on Whatsapp

Chat on Whatsapp