Diplomatic Hotel din Mendoza

Belgrano 1041, Mendoza

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Diplomatic Hotel.

Detalii cazare

Situată la 200 metri de centrul orașului, proprietatea permite accesul ușor, pe jos, către o serie de locuri de interes. Vizitatorii vor găsi aeroportul la 10300 kilometru(i). Un total de 175 unităţi de cazare sunt disponibile în incintă. Proprietatea include conexiune Wi-Fi la internet în toate spaţiile publice şi în unităţile de cazare. Pentru confortul oaspeţilor, această unitate de cazare oferă servicii de recepţie 24h din 24h. Paturile suplimentare nu sunt disponibile la Diplomatic Hotel. nullCălătorii care sosesc cu maşina vor aprecia parcarea disponibilă la Diplomatic Hotel. Această unitate de cazare promovează o politică durabilă. Clienţii se pot bucura de mâncăruri încântătoare la salonul de luat masa al proprietăţii. null Vizitatorii care călătoresc în interes de serviciu pot profita de facilităţile de afaceri ale proprietăţii. Oferind diverse opţiuni de luat masa, Diplomatic Hotel vine în întâmpinarea nevoilor tuturor tipurilor de oaspeţi. Unele dintre aceste servicii ale Diplomatic Hotel pot fi contra cost.

Nume cazare de la furnizor: Diplomatic Hotel 5*****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Mendoza?

1. El Plumerillo (Mendoza, Argentina)

8 km

Care sunt conditiile de intrare in Argentina?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică