Diani Reef Beach Resort&Spa din Mombasa

Diani Beach Road, Ukunda

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Diani Reef Beach Resort&Spa.

Detalii cazare

Perfect pentru familii, acest hotel sofisticat este localizat în Ukunda-Diani Beach. Un total de 143 camere de oaspeți sunt disponibile în incintă. Cei care stau la această reşedinţă pot rămâne la curent cu noutăţile graţie accesului Wi-Fi. Având în vedere că această reşedinţă dispune de o recepţie deschisă 24 de ore, oaspeţii sunt mereu bineveniţi. Diani Reef Beach Resort & Spa nu oferă paturi suplimentare la cerere. nullExistă o parcare. Oaspeţii care stau la Diani Reef Beach Resort & Spa pot profita de serviciul de transfer care le este pus la dispoziţie. Diani Reef Beach Resort & Spa se bucură de facilităţi funcţionale de business, ideale pentru călătorii de afaceri. Dacă simt nevoia să fie răsfăţaţi, călătorii pot profita de facilităţile de întreţinere care le sunt puse la dispoziţie. Diani Reef Beach Resort & Spa dispune de o gamă variată de experienţe culinare. Iubitorii de gastronomie vor aprecia opţiunile culinare pline de rafinament, menite să satisfacă gusturile tuturor celor care stau în această clădire. Opţiunile de divertisment ale acestei unităţi de cazare au fost gândite pentru a fi pe placul tuturor tipurilor de călători. Unele dintre aceste servicii ale Diani Reef Beach Resort & Spa pot fi contra cost.

Nume cazare de la furnizor: Diani Reef Beach Resort&Spa 5*****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Mombasa?

1. Moi Intl (Mombasa, Kenya)

27 km

Care sunt conditiile de intrare in Kenya?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică

Chat on Whatsapp

Chat on Whatsapp