Desilva Premium Poznan din Poznan / Posen

ul. Piekary, 5

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Desilva Premium Poznan.

Detalii cazare

Situată chiar în centrul orașului, unitatea de cazare permite accesul ușor, pe jos, către o serie de locuri de interes. Proprietatea se află la 4. 9 kilometru(i) de pârtii. Vizitatorii vor găsi aeroportul la 6. 8 kilometru(i). null Wi-Fi este disponibil în întreg hotelul. Recepţia este deschisă 24/7. Această proprietate nu oferă paturi suplimentare la cerere. nullMai mult, o parcare este disponibilă în incintă pentru un plus de confort al oaspeţilor.  Această proprietate este loială practicilor ecologice. Există un serviciu de transfer la aeroport special gândit pentru comoditatea oaspeţilor. Călătorii de afaceri pot folosi sălile de evenimente, ideale pentru a găzdui un seminar de afaceri sau o ocazie specială. Proprietatea poate percepe o taxă pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Desilva Premium Poznan 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Poznan / Posen?

1. Lawica (Poznan / Posen, Polonia)

6 km

2. Babimost (Zielona Gora, Polonia)

81 km

Care sunt conditiile de intrare in Polonia?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică

Chat on Whatsapp

Chat on Whatsapp