Design Suites Calafate din El Calafate

TripAdvisor, nota 4.0

Calle 94 N 190, Playa Lago Argentino, El Calafate

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Design Suites Calafate.

Detalii cazare

Acest hotel boutique încântător este localizat în Calafate. Cuibărită la 3. 0 kilometru(i) de centrul orașului, unitatea de cazare asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. Un total de 60 unități de cazare sunt disponibile pentru confortul oaspeţilor. Această proprietate a fost recondiţionată integral în anul 2007. Conexiunea Wi-Fi la internet este disponibilă pentru un plus de confort şi comoditate. Recepţia este deschisă 24/7. Design Suites Calafate nu oferă paturi suplimentare la cerere. Parcarea poate fi utilă celor care sosesc cu maşina. Această unitate de cazare este loială practicilor ecologice. Graţie facilităţilor sale funcţionale de întâlnire, această proprietate este locul perfect pentru oaspeţii care călătoresc în interes de serviciu. Oaspeţii se pot bucura de mâncăruri încântătoare la salonul de luat masa al proprietăţii. În această unitate de cazare există numeroase servicii de întreţinere şi relaxare de care oaspeţii pot profita. Unele dintre aceste servicii pot presupune costuri suplimentare.

Nume cazare de la furnizor: Design Suites Calafate 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de El Calafate?

1. Lago Argentino (Lago Argentino, Argentina)

2 km

Care sunt conditiile de intrare in Argentina?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !