Deco Recoleta Hotel din Buenos Aires

SUIPACHA, 1359

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Deco Recoleta Hotel.

Detalii cazare

Cuibărită la 2. 9 kilometru(i) de centrul orașului, proprietatea asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. Proprietatea se află la câțiva pași de principalele zone de distracție. La 10 metri, călătorii vor găsi legături de transport pentru a putea descoperi mai ușor zona. Călătorii vor găsi aeroportul la 40. 0 kilometru(i). Unitatea de cazare este la 2. 0 kilometru(i) de port. null Această proprietate a fost renovată complet în anul 2014. Mai mult, în incintă este disponibilă o conexiune wireless la internet. Această reşedinţă oferă servicii de recepţie 24h din 24h. Paturile suplimentare nu sunt disponibile în această reşedinţă. Există o parcare. Acest hotel este loial practicilor ecologice. Toți oaspeții care stau la această proprietate pot apela la serviciul de transfer la aeroport. Oricine poate profita de serviciile şi facilităţile de conferinţă oferite pentru a celebra orice tip de eveniment. Costuri suplimentare pot fi percepute pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Deco Recoleta Hotel 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Buenos Aires?

1. J. Newbery (Buenos Aires, Argentina)

5 km

2. Pistarini (Buenos Aires, Argentina)

28 km

3. La Plata (La Plata, Argentina)

60 km

Care sunt conditiile de intrare in Argentina?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !