Dazzler Polo Hotel Buenos Aires din Buenos Aires

Sinclair, 2929

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Dazzler Polo Hotel Buenos Aires.

Detalii cazare

Poziționată la 1500 kilometru(i) de centrul orașului, unitatea de cazare asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. Hotelul este aproape de principalele conexiuni de transport public ale orașului. Oaspeții vor găsi aeroportul la 30 metri. Unitatea de cazare este la 2000 kilometru(i) de port. Această proprietate dispune de 133 camere confortabile. Unitatea de cazare a fost construită în anul 2015. Wi-Fi este disponibil în întreg hotelul. Vizitatorii se vor bucura de recepţia deschisă 24 de ore. Paturile suplimentare nu sunt disponibile în această proprietate. Având grijă de nevoile speciale ale oaspeţilor, Dazzler Polo Hotel Buenos Aires dispune de o serie de dormitoare accesibile cu scaune cu rotile. Totodată, Dazzler Polo Hotel Buenos Aires a efectuat îmbunătăţiri considerabile cu scopul de a reduce impactul său asupra mediului, deţinând certificarea . Dazzler Polo Hotel Buenos Aires oferă, pentru comoditatea oaspeţilor, un serviciu de transfer. Unele dintre aceste servicii ale Dazzler Polo Hotel Buenos Aires pot fi contra cost.

Nume cazare de la furnizor: Dazzler Polo Hotel Buenos Aires 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Buenos Aires?

1. J. Newbery (Buenos Aires, Argentina)

2 km

2. Pistarini (Buenos Aires, Argentina)

28 km

3. La Plata (La Plata, Argentina)

64 km

Care sunt conditiile de intrare in Argentina?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică

Chat on Whatsapp

Chat on Whatsapp