Days Inn&Suites By Wyndham Logan din Logan

447 N Main St, Logan

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Days Inn&Suites By Wyndham Logan.

Detalii cazare

Acest hotel încântător se găsește în Downtown. Days Inn & Suites by Wyndham Logan numără un total de 83 camere de oaspeţi. Mai mult, în incintă este disponibilă o conexiune wireless la internet. Clienţii se bucură de avantajul recepţiei deschise 24 de ore. Oaspeţii cu mobilitate redusă se pot caza la Days Inn & Suites by Wyndham Logan, care dispune de o serie de unități de cazare recomandate persoanelor cu dizabilităţi. Există o parcare la Days Inn & Suites by Wyndham Logan. Această unitate de cazare promovează o politică durabilă. Această unitate de cazare dispune de o gamă largă de facilităţi de afaceri pentru a oferi unei călătorii de afaceri combinaţia perfectă între confort şi comoditate. Hotelul poate percepe o taxă pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Days Inn&Suites By Wyndham Logan 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Logan?

1. Cache (Logan, Statele Unite ale Americii / SUA)

5 km

2. Ogden Mnpl (Ogden, Statele Unite ale Americii / SUA)

61 km

3. Evanston (Evanston, Statele Unite ale Americii / SUA)

84 km

Care sunt conditiile de intrare in Statele Unite ale Americii / SUA?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !