Dandenong Motel din Melbourne

147 Princes Highway, 147

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Dandenong Motel.

Detalii cazare

Cu locația în Dandenong, Dandenong Motel este un loc perfect de plecare pentru a descoperi orașul Melbourne. Atât călători de afaceri cum și turiști se pot bucura de facilitățile și serviciile acestui hotel. Folosiți cu curaj facilitățile hotelului, cum ar fi WiFi gratuit în toate camerele, curăţenie zilnică, facilităţi pentru turişti cu handicap, expres check-in/check-out, depozitare bagaje. Televizor ecran plat, covoare, acces internet wireless (gratuit), camere nefumători, aer condiţionat pot fi găsite în anumite camere de oaspeți. Recuperați-vă după o zii istovitoare de explorare a orașului, în comfortul camerei dvs. sau folosiți avantajele oferite de facilitățile de recreere ale hotelului cum ar fi teren de golf (maxim la 3 km), grădină. Indiferent de motivele vizitei dvs. în Melbourne, Dandenong Motel vă va face să vă simțiți acasă.

Nume cazare de la furnizor: Dandenong Motel 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Melbourne?

1. Moorabbin (Moorabbin, Australia)

9 km

2. Essendon (Melbourne, Australia)

38 km

3. Tullamarine (Melbourne, Australia)

46 km

4. Avalon (Melbourne, Australia)

63 km

5. Geelong (Geelong, Australia)

80 km

Care sunt conditiile de intrare in Australia?

Incepem Maratonul Promotiilor lunii Aprilie!