Dana Hotel On Mission Bay din San Diego

West Mission Bay Drive, 1710

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Dana Hotel On Mission Bay.

Detalii cazare

Poziționat la 3. 2 kilometru(i) de centrul orașului, hotelul asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. Hotelul se află la 1. 6 kilometru(i) de principalele zone de distracție. Cea mai apropiată plajă se află la 1. 6 kilometru(i) de hotel. Acest hotel dispune de 280 camere de oaspeți confortabile. Această proprietate a fost complet recondiţionată în anul 2010. Cei care stau în această clădire pot profita de conexiunea Wi-Fi peste tot în incintă. Clienţii se vor bucura de recepţia deschisă 24 de ore. Paturile suplimentare nu sunt disponibile la Dana Hotel on Mission Bay. nullCălătorii care sosesc cu maşina vor aprecia parcarea disponibilă la Dana Hotel on Mission Bay. Această proprietate a fost concepută cu un efort activ de a adera la cele mai stricte standarde ecologice şi a dobândit certificarea . Există un serviciu de transfer la aeroport special gândit pentru comoditatea oaspeţilor. Vizitatorii se pot bucura de mâncăruri încântătoare la salonul de luat masa al proprietăţii. Hotelul dispune de propriile sale facilităţi de afaceri, potrivite pentru activităţi de seminar, training sau întâlniri de orice tip. Există un program complet de activităţi organizate ideale pentru cei pasionaţi de sport şi pentru cei care vor să se bucure de o şedere activă. Unele dintre aceste servicii ale Dana Hotel on Mission Bay pot fi contra cost.

Nume cazare de la furnizor: Dana Hotel On Mission Bay 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de San Diego?

1. Lindberg Fld (San Diego, Statele Unite ale Americii / SUA)

5 km

2. Montgomery Fld (San Diego, Statele Unite ale Americii / SUA)

10 km

3. El Cajon (El Cajon, Statele Unite ale Americii / SUA)

25 km

4. Brown Field (San Diego, Statele Unite ale Americii / SUA)

32 km

5. Rodriguez (Tijuana, Mexic)

34 km

6. Mc Clellan Palomar (San Diego, Statele Unite ale Americii / SUA)

39 km

7. Oceanside Mnpl (Oceanside, Statele Unite ale Americii / SUA)

51 km

Care sunt conditiile de intrare in Statele Unite ale Americii / SUA?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică

Chat on Whatsapp

Chat on Whatsapp