Cumbres Lastarria din Santiago de Chile

Jose Victorino Lastarria, 299

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Cumbres Lastarria.

Detalii cazare

Acest hotel uimitor este situat în Santiago Chile. Incinta numără 70 camere primitoare. Cumbres Lastarria a fost construit în anul 2015. În plus, în proprietate este disponibil accesul Wi-Fi. Pentru confortul oaspeţilor, Cumbres Lastarria oferă servicii de recepţie 24h din 24h. Această proprietate nu oferă paturi suplimentare la cerere. Având grijă de nevoile speciale ale oaspeţilor, această reşedinţă dispune de o serie de camere de oaspeți accesibile cu scaune cu rotile. Mai mult, o parcare este disponibilă în incintă pentru un plus de confort al oaspeţilor.  Această proprietate a fost concepută cu un efort activ de a adera la cele mai stricte standarde ecologice şi a dobândit certificarea . Călătorii de afaceri vor aprecia facilităţile de business disponibile la acest hotel, ideale pentru a găzdui orice tip de eveniment. Unele dintre serviciile menţionate anterior pot fi contra cost.

Nume cazare de la furnizor: Cumbres Lastarria 5*****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Santiago de Chile?

1. A Merino Benitez (Santiago de Chile, Chile)

14 km

Care sunt conditiile de intrare in Chile?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică

Chat on Whatsapp

Chat on Whatsapp