Crystal Palace Hotel din Bucuresti

TripAdvisor, nota 4.5

18-20 Alexandru Serbanescu, 1st District, Bucharest

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Crystal Palace Hotel.

Detalii cazare

Acest hotel încântător este localizat în București Oraş. Cuibărit la 5. 0 kilometru(i) de centrul orașului, hotelul asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. Vizitatorii vor găsi aeroportul la 1000 metri. Hotelul este la 4. 0 kilometru(i) de port. Un total de 74 camere de oaspeți sunt disponibile pentru confortul acestora. Această reşedinţă s-a bucurat de renovare în anul 2018. Cei care stau la această proprietate pot rămâne la curent cu noutăţile graţie accesului Wi-Fi. Această proprietate oferă servicii de recepţie 24h din 24h. Paturile suplimentare nu sunt disponibile la Crystal Palace. Cei care stau în această clădire pot profita de parcare. Există un serviciu de transfer la aeroport special gândit pentru comoditatea oaspeţilor. Această unitate de cazare dispune de o gamă largă de facilităţi de afaceri pentru a oferi unei călătorii de afaceri combinaţia perfectă între confort şi comoditate. Crystal Palace poate percepe o taxă pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Crystal Palace 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Bucuresti?

1. Baneasa Aurel Vlaicu (Bucuresti, Romania)

2 km

2. Henri Coanda (Bucuresti, Romania)

9 km

3. Polkovnik Lambrinovo (Silistra, Bulgaria)

98 km

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !