Crowne Plaza Jakarta Residences din Jakarta

Jl. Gatot Subroto, Kav 2-3, 3

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Crowne Plaza Jakarta Residences.

Detalii cazare

Numărul total de camere este de 56. Conexiunea Wi-Fi la internet este disponibilă în spaţiile publice. Această reşedinţă oferă servicii de recepţie 24 de ore astfel încât nevoile oaspeţilor să poată fi satisfăcute complet în orice moment al zilei sau nopţii. Incinta oferă spaţii publice uşor accesibile. Parcarea poate fi utilă celor care sosesc cu maşina. Crowne Plaza Jakarta Residences promovează o politică durabilă. Unitatea de cazare dispune de propriile sale facilităţi de afaceri, potrivite pentru activităţi de seminar, training sau întâlniri de orice tip. Acest hotel se mândreşte cu gama largă de facilităţi de întreţinere şi relaxare oferite, ideale pentru destindere şi pentru menţinerea unui corp sănătos şi în formă. Costuri suplimentare pot fi percepute pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Mangkuluhur Residences By Lorin 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Jakarta?

1. Halim Perdana (Jakarta, Indonezia)

9 km

2. Soekarno Hatta Intl (Jakarta, Indonezia)

20 km

Care sunt conditiile de intrare in Indonezia?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică

Chat on Whatsapp

Chat on Whatsapp