Crowne Plaza Guangzhou City Centre din Guangzhou / Canton

339 Huanshi Road East, Yuexiu District, Guangzhou

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Crowne Plaza Guangzhou City Centre.

Detalii cazare

Acest hotel sofisticat este situat în Yuexiu. Crowne Plaza Guangzhou City Centre Hotel numără un total de 463 unităţi de cazare. Crowne Plaza Guangzhou City Centre Hotel a fost clădit în anul 2011. Crowne Plaza Guangzhou City Centre Hotel include conexiune Wi-Fi la internet în toate spaţiile publice şi în camerele de oaspeţi. Recepţia oferă servicii 24 de ore. Acest hotel nu oferă paturi suplimentare la cerere. nullCălătorii care sosesc cu maşina vor aprecia parcarea disponibilă la Crowne Plaza Guangzhou City Centre Hotel. Acest hotel este prietenos cu mediul. Crowne Plaza Guangzhou City Centre Hotel oferă, pentru comoditatea oaspeţilor, un serviciu de transfer. Clienţii vor aprecia serviciile de întreţinere şi relaxare oferite la Crowne Plaza Guangzhou City Centre Hotel. Vizitatorii pot profita de serviciul de catering oferit de proprietate. Delegaţiile pot dori să organizeze o întâlnire în această proprietate, ideală pentru călătoriile de afaceri. Vizitatorii nu trebuie să părăsească incinta pentru a se bucura de o mâncare delicioasă, întrucât unitate de cazarea include o gamă variată de opţiuni culinare pline de savoare. Unele dintre aceste servicii pot presupune costuri suplimentare.

Nume cazare de la furnizor: Crowne Plaza Guangzhou City Centre Hotel 5*****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Guangzhou / Canton?

1. Baiyun Intl (Guangzhou / Canton, China)

28 km

2. Shenzhen (Shenzhen, China)

76 km

Care sunt conditiile de intrare in China?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică

Chat on Whatsapp

Chat on Whatsapp