Courtyard Paramaribo din Paramaribo

ANTON DRAGTENWEG 52-54

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Courtyard Paramaribo.

Detalii cazare

Acest hotel fermecător se află în Paramaribo. Călătorii vor găsi aeroportul la 3. 0 kilometru(i). Acest hotel oferă un total de 140 unităţi de cazare. Acest hotel a fost construit în anul 2009. Mai mult, în spaţiile comune se poate utiliza conexiunea wireless la internet. Recepţia este deschisă 24/7. nullParcarea poate fi utilă celor care sosesc cu maşina. Vizitatorii vor aprecia cu siguranţă facilităţile de luat masa ale proprietăţii, unde se servesc variate feluri de mâncare şi băutură. null Există facilităţi şi servicii de afaceri puse la dispoziţia oaspeţilor pentru un plus de confort. Toți oaspeții care stau la această proprietate vor aprecia cu siguranţă gama largă de opţiuni de divertisment şi serviciile sau facilităţile de petrecere a timpului liber care le sunt puse la dispoziţie. Courtyard Paramaribo poate percepe o taxă pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Courtyard Paramaribo 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Paramaribo?

1. Zorg En Hoop (Paramaribo, Suriname)

6 km

2. Zanderij Intl (Paramaribo, Suriname)

42 km

Care sunt conditiile de intrare in Suriname?

in MARTIE continua reducerile pana la 50%