Courtyard Linz din Linz

EUROPAPLATZ, 2

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Courtyard Linz.

Detalii cazare

Poziționată la 2. 0 kilometru(i) de centrul orașului, proprietatea asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. Vizitatorii vor găsi cel mai apropiat teren de golf la 17. 0 kilometru(i) de unitatea de cazare. Unitatea de cazare se află la 19. 0 kilometru(i) de pârtii. La 100 metri, vizitatorii vor găsi legături de transport pentru a putea descoperi mai ușor zona. Călătorii vor găsi aeroportul la 25. 0 kilometru(i). Această reşedinţă dispune de 236 dormitoare. Courtyard Linz a fost complet recondiţionat în anul 2012. Conexiunea Wi-Fi la internet este disponibilă în spaţiile publice. Vizitatorii se vor bucura de recepţia deschisă 24 de ore. Spaţiile comune sunt potrivite pentru persoanele care utilizează scaune cu rotile. Courtyard Linz furnizează parcare pentru comoditatea oaspeţilor. Călătorii de afaceri vor aprecia confortul oferit de facilităţile de business ale proprietăţii, ideale pentru o zi productivă de muncă. Cei care stau în această clădire se pot bucura de mâncăruri încântătoare la salonul de luat masa din incintă. În caz de nevoie, vizitatorii pot profita de serviciile de întreţinere şi relaxare. Oferta culinară a proprietăţii are reputaţia de a se bucura de o bucătărie excelentă şi de un serviciu de primă clasă. Unele dintre aceste servicii ale Courtyard Linz pot fi contra cost.

Nume cazare de la furnizor: Courtyard Linz 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Linz?

1. Blue Danube (Linz, Austria)

10 km

Care sunt conditiile de intrare in Austria?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !