Courtyard Edmonton Downtown din Edmonton

ONE THORNTON COURT 99 STREET AND JASPER AVENUE

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Courtyard Edmonton Downtown.

Detalii cazare

Acest hotel încântător este localizat în Edmonton. Situată la 600 metri de centrul orașului, unitatea de cazare permite accesul ușor, pe jos, către o serie de locuri de interes. Vizitatorii vor găsi cel mai apropiat teren de golf la 4. 4 kilometru(i) de hotel. Călătorii vor găsi aeroportul la 1. 2 kilometru(i). Proprietatea cuprinde un total de 177 dormitoare confortabile. Acest hotel a fost complet recondiţionat în anul 2006. Cei care stau la acest hotel pot naviga pe internet graţie accesului Wi-Fi disponibil în spaţiile publice. Având în vedere că acest hotel dispune de o recepţie deschisă 24 de ore, oaspeţii sunt mereu bineveniţi. La această reşedinţă, spaţiile comune sunt accesibile cu scaune cu rotile. Vizitatorii pot profita de parcare. Călătorii îşi pot răsfăţa papilele gustative la restaurantul proprietăţii. Călătorii de afaceri vor aprecia confortul oferit de facilităţile de business ale proprietăţii, ideale pentru o zi productivă de muncă. Clienţii se vor răsfăţa cu mâncărurile gustoase oferite de Courtyard Edmonton Downtown. Unele dintre aceste servicii ale Courtyard Edmonton Downtown pot fi contra cost.

Nume cazare de la furnizor: Courtyard Edmonton Downtown 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Edmonton?

1. Edmonton Mnpl (Edmonton, Canada)

4 km

2. Namao Fld (Edmonton, Canada)

14 km

3. Edmonton Intl (Edmonton, Canada)

26 km

Care sunt conditiile de intrare in Canada?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !