Courtyard By Marriott Katowice City Center din Katowice

UNIWERSYTECKA, 13

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Courtyard By Marriott Katowice City Center.

Detalii cazare

Acest hotel încântător este în Katowice. Situat la 1000 metri de centrul orașului, hotelul permite accesul ușor, pe jos, către o serie de locuri de interes. Cea mai apropiată plajă se află la 1000 metri de hotel. Incinta numără 150 camere primitoare. Această reşedinţă a fost renovată complet în anul 2004. Courtyard by Marriott Katowice City Center oferă conexiune Wi-Fi la internet în spaţiile comune. Călătorii sunt întâmpinaţi în foaierul cu servicii de recepţie 24h din 24h. Există o parcare la Courtyard by Marriott Katowice City Center. Această reşedinţă oferă o gamă largă de experienţe culinare. Cei care doresc să se deconecteze de la rutină pot folosi facilităţile de întreţinere şi relaxare puse la dispoziţie de proprietate. Există facilităţi şi servicii de afaceri puse la dispoziţia oaspeţilor pentru un plus de confort. Costuri suplimentare pot fi percepute pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Courtyard By Marriott Katowice City Center 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Katowice?

1. Pyrzowice (Katowice, Polonia)

23 km

2. John Paul Ii Balice (Cracovia, Polonia)

59 km

3. Rudniki (Czestochowa, Polonia)

70 km

4. Dolni Benesov (Zabreh, Cehia)

76 km

5. Leos Janacek (Ostrava, Cehia)

90 km

Care sunt conditiile de intrare in Polonia?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !