Country Inn&Suites By Radisson, Macon North, Ga din Macon

Arkwright Road, 3915

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Country Inn&Suites By Radisson, Macon North, Ga.

Detalii cazare

Acest hotel încântător este situat în Downtown. Această reşedinţă oferă un total de 79 dormitoare. Oaspeţii pot profita de conexiunea Wi-Fi peste tot în incintă. Pentru confortul oaspeţilor, Country Inn & Suites by Radisson, Macon North, GA oferă servicii de recepţie 24h din 24h. nullCountry Inn & Suites by Radisson, Macon North, GA furnizează parcare pentru comoditatea oaspeţilor. Totodată, această reşedinţă a efectuat îmbunătăţiri considerabile cu scopul de a reduce impactul său asupra mediului, deţinând certificarea . Mai multe facilităţi de conferinţă sunt puse la dispoziţia călătorilor de afaceri pentru confortul acestora. Proprietatea poate percepe o taxă pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Country Inn&Suites By Radisson, Macon North, Ga 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Macon?

1. Lewis B Wilson (Macon, Statele Unite ale Americii / SUA)

22 km

Care sunt conditiile de intrare in Statele Unite ale Americii / SUA?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !