Country Inn&Suites By Radisson, La Crosse din La Crosse

Rose St, 2110

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Country Inn&Suites By Radisson, La Crosse.

Detalii cazare

Acest hotel fermecător se găsește în Mississippi River Area. Acest hotel dispune de 91 dormitoare. Country Inn & Suites by Radisson La Crosse include conexiune Wi-Fi la internet în toate spaţiile publice şi în camerele de oaspeţi. Pentru confortul oaspeţilor, Country Inn & Suites by Radisson La Crosse oferă servicii de recepţie 24h din 24h. La Country Inn & Suites by Radisson La Crosse spaţiile comune dispun de acces pentru scaunele cu rotile. Există o parcare. Acest hotel este loial practicilor ecologice. Facilităţile de afaceri ale proprietăţii sunt potrivite pentru orice tip de eveniment corporatist, seminar, întâlnire sau conferinţă. O taxă poate fi percepută pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Country Inn&Suites By Radisson La Crosse 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de La Crosse?

1. La Crosse Mnpl (La Crosse, Statele Unite ale Americii / SUA)

2 km

2. Rochester Mnpl (Rochester, Statele Unite ale Americii / SUA)

99 km

Care sunt conditiile de intrare in Statele Unite ale Americii / SUA?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !