Country Club Lima din Lima

Lima, Peru, Peru

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Country Club Lima.

Detalii cazare

Cea mai apropiată plajă se află la 2. 0 kilometru(i) de unitatea de cazare. Călătorii vor găsi aeroportul la 10. 6 kilometru(i). Această unitate de cazare dispune de 83 dormitoare. Această unitate de cazare a fost complet recondiţionată în anul 2011. Călătorii se pot bucura de conexiunea wireless la internet disponibilă în spaţiile publice ale proprietăţii. Recepţia este deschisă 24/7. Paturile suplimentare nu sunt disponibile la Country Club Lima. Country Club Lima este loial practicilor durabile ecologice. Oaspeţii se pot folosi de serviciul de transfer la aeroport. Oricine poate profita de serviciile şi facilităţile de conferinţă oferite pentru a celebra orice tip de eveniment. Country Club Lima se mândreşte cu faptul că oferă o gamă variată de facilităţi de luat masa, unde oaspeţii pot savura specialităţi culinare delicioase. Clienţii se pot destinde complet la facilităţile de întreţinere şi relaxare. Country Club Lima poate percepe o taxă pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Country Club Lima 5*****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Lima?

1. J Chavez Intl (Lima, Peru)

10 km

Care sunt conditiile de intrare in Peru?

Incepem Maratonul Promotiilor lunii Aprilie!