Costa Galana din Mar Del Plata

TripAdvisor, nota 4.5

Boulevard P. Peralta Ramos 5725, Mar del Plata

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Costa Galana.

Detalii cazare

Situat la 1. 5 kilometru(i) de centrul orașului, hotelul permite accesul ușor, pe jos, către o serie de locuri de interes. Vizitatorii vor găsi cel mai apropiat teren de golf la 400 metru(i) de unitatea de cazare. Hotelul este la 8. 0 kilometru(i) de principalele stații de transport public. Costa Galana dispune de un total de 186 dormitoare. Această proprietate s-a bucurat de renovare în anul 2011. Recepţia este deschisă pe durata întregii zile. La acest hotel există numeroase servicii de întreţinere şi relaxare de care oaspeţii pot profita. Graţie opţiunilor de petrecere a timpului liber oferite în această unitate de cazare, călătorii se pot bucura de o experienţă plină de distracţie. Reşedinţa poate percepe o taxă pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Costa Galana 5*****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Mar Del Plata?

1. Astor Piazzolla (Mar Del Plata, Argentina)

11 km

Care sunt conditiile de intrare in Argentina?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !