Costa Del Sol Wyndham Lima City din Lima

Av. SALAVERRY 3060, 3060

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Costa Del Sol Wyndham Lima City.

Detalii cazare

Poziționată la 7. 1 kilometru(i) de centrul orașului, proprietatea asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. Hotelul se află în apropierea principalelor zone de distracție. Călătorii vor găsi cel mai apropiat teren de golf la 650 metru(i) de hotel. La 20 metri, călătorii vor găsi legături de transport pentru a putea descoperi mai ușor zona. Proprietatea se află la 2. 5 kilometru(i) de cea mai apropiată plajă. Călătorii vor găsi aeroportul la 1. 2 kilometru(i). Unitatea de cazare este la 1. 3 kilometru(i) de port. Un total de 144 camere de oaspeţi sunt disponibile la Costa del Sol Wyndham Lima City pentru confortul oaspeţilor. Anul construcţiei acestui hotel este 2014. În plus, în unitate de cazare este disponibil accesul Wi-Fi. Având în vedere că această unitate de cazare dispune de o recepţie deschisă 24 de ore, oaspeţii sunt mereu bineveniţi. Din nefericire, nu există camere de oaspeţi în care clienţii să poată solicita un pat suplimentar pentru cei mici. nullCosta del Sol Wyndham Lima City furnizează parcare pentru comoditatea oaspeţilor. Acestei unităţi de cazare i-a fost acordată certificarea . Un serviciu de transfer este disponibil pentru comoditatea oaspeţilor. Costa del Sol Wyndham Lima City dispune de toate serviciile şi facilităţile necesare pentru un eveniment de afaceri reuşit. Această reşedinţă se mândreşte cu gama largă de facilităţi de întreţinere şi relaxare oferite, ideale pentru destindere şi pentru menţinerea unui corp sănătos şi în formă. Călătorii îşi pot răsfăţa papilele gustative la restaurantul proprietăţii. Unitatea de cazare poate percepe o taxă pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Costa Del Sol Wyndham Lima City 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Lima?

1. J Chavez Intl (Lima, Peru)

9 km

Care sunt conditiile de intrare in Peru?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică