Cosmo Hotel din Hong Kong

375-377 QUEENS ROAD EAST, WAN CHAI

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Cosmo Hotel.

Detalii cazare

Alegeți-vă un sediu central în Hong Kong, Cosmo Hotel Hong Kong vă pune la dispoziție toate reperele importante ce poate oferi acest oraș, doar imediat după ce ați ieșit din clădire. Oferind o varietate de servicii și facilități, acest hotel vă furnizează totul să aveți un somn cu o noapte plăcută. WiFi gratuit în toate camerele, 24-ore recepţie, facilităţi pentru turişti cu handicap, Wi-Fi în zone publice, parcare cu valet sunt pe lista lucrurilor de care oaspeții se pot bucura. Relaxați-vă în camerele de oaspeți confortabile, dintre care unele oferă televizor ecran plat, baie suplimentară, ness gratuit, ceai gratuit, aşternuturi. Recuperați-vă după o zii istovitoare de explorare a orașului, în comfortul camerei dvs. sau folosiți avantajele oferite de facilitățile de recreere ale hotelului cum ar fi masaj. Cosmo Hotel Hong Kong este o alegere excelentă de unde puteți explora Hong Kong sau simplu să vă relaxați și să vă reîntineriți.

Nume cazare de la furnizor: Cosmo Hotel 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Hong Kong?

1. Hong Kong Intl (Hong Kong, China)

25 km

2. Shenzhen (Shenzhen, China)

55 km

3. International (Macau, Macao -Sar Of China-)

63 km

4. Zhuhai Airport (Zhuhai, China)

87 km

5. Huizhou (Huizhou, China)

96 km

Care sunt conditiile de intrare in China?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !