Corsendonk Duinse Polders din Bruges

A. RUZETTELAAN 195, 8370 BLANKENBERGE, 195

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Corsendonk Duinse Polders.

Detalii cazare

Situat la 2. 0 kilometru(i) de centrul orașului, hotelul permite accesul ușor, pe jos, către o serie de locuri de interes. Călătorii vor găsi cel mai apropiat teren de golf la 12. 0 kilometru(i) de hotel. La 200 metri, vizitatorii vor găsi legături de transport pentru a putea descoperi mai ușor zona. Hotelul se află la 200 metri de cea mai apropiată plajă. Oaspeții vor găsi aeroportul la 30. 0 kilometru(i). Proprietatea este la 6. 0 kilometru(i) de port. Incinta numără 149 camere primitoare. Corsendonk Duinse Polders a fost complet recondiţionat în anul 2012. Hotelul oferă în spaţiile comune conexiune Wi-Fi la internet. Recepţia este deschisă pe durata întregii zile. Oferta culinară a proprietăţii are reputaţia de a se bucura de o bucătărie excelentă şi de un serviciu de primă clasă. Opţiunile de divertisment puse la dispoziţie vor impresiona cu siguranţă toţi oaspeţii.

Nume cazare de la furnizor: Corsendonk Duinse Polders 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Bruges?

1. Airport (Oostende / Brugge, Belgia)

23 km

2. Wevelgem (Kortrijk, Belgia)

55 km

3. Lesquin (Lille, Franta)

82 km

4. Calais Dunkerque (Calais, Franta)

92 km

5. International (Antwerp, Belgia)

92 km

Care sunt conditiile de intrare in Belgia?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !