Correntoso Lake&River din Villa la Angostura

AV. 7 Lagos, 4505

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Correntoso Lake&River.

Detalii cazare

Călătorii vor găsi aeroportul la doar câțiva pași distanță. Incinta numără 48 camere de oaspeți primitoare. Ca urmare a atenţiei constante acordate calităţii, acest hotel a fost renovat integral în anul 2019. Călătorii pot profita în spaţiile publice de conexiune Wi-Fi. Având în vedere că această proprietate dispune de o recepţie deschisă 24 de ore, oaspeţii sunt mereu bineveniţi. Călătorii care sosesc cu maşina vor aprecia parcarea disponibilă la Correntoso Lake & River. Vizitatorii pot apela la serviciul de transfer la aeroport. Correntoso Lake & River oferă divertisment croit pe măsura nevoilor oaspeţilor. null Correntoso Lake & River dispune de o gamă variată de experienţe culinare. Oricine poate profita de serviciile şi facilităţile de conferinţă oferite pentru a celebra orice tip de eveniment. Călătorii se pot revitaliza după o zi lungă de muncă sau de vizitat oraşul cu o masă delicioasă savurată la una dintre opţiunile culinare ale proprietăţii. Unele dintre aceste servicii ale Correntoso Lake & River pot fi contra cost.

Nume cazare de la furnizor: Correntoso Lake&River 5*****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Villa la Angostura?

1. Bariloche Intl (San Carlos De Bariloche, Argentina)

62 km

2. Chapelco (San Martin De Los Andes, Argentina)

85 km

Care sunt conditiile de intrare in Argentina?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică