Condominium Morimar Resort Hotel din Okinawa

2350 Namihira Aza Yomitan-son

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Condominium Morimar Resort Hotel.

Detalii cazare

Ideal amplasat în zona turistică a Main Island Central, Beach Resort Morimar vă promite o vizită minunată și relaxantă. Acest hotel are totul ce v-ați dori pentru un sejur cât mai comfortabi. Facilități cum ar fi facilităţi pentru turişti cu handicap, parcare auto, cameră de familie, restaurant, servicii spălătorie sunt la dispoziția dumneavoastră pentru a vă bucura de un sejur plăcut. Fiecare cameră de oaspeți este mobilat elegant și echipat cu echipament practic. Bucurați-vă de facilitățile de recreere ale hotelului care includ grădină, înainte de a vă retrage în camera dvs. pentru bine meritata odihnă. Comoditatea și comfortul face ca Beach Resort Morimar să fie alegerea perfectă pentru sejurul dvs. în Okinawa.

Nume cazare de la furnizor: Condominium Morimar Resort Hotel 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Okinawa?

1. Naha (Okinawa, Japonia)

21 km

2. Kerama (Kerama, Japonia)

49 km

3. Aguni (Aguni, Japonia)

52 km

4. Yoronjima (Yoronjima, Japonia)

97 km

Care sunt conditiile de intrare in Japonia?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică

Chat on Whatsapp

Chat on Whatsapp