Complex Turistic Arconi din Navodari

str Tineretului

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Complex Turistic Arconi.

Detalii cazare

Localizare: In orasul Navodari, chiar langa Primarie si la cca. 1, 5 km de plaja Mamaia-Nord.

Descriere: Complexul turistic Arconi are in componenta 3 camere duble, 3 camere triple si 1 apartament, toate dotate conform categoriei de 3 stele, grup sanitar propriu, tv color, aer conditionat, se straduiesc sa asigure confortul clientilor nostri.

Incepand cu luna Iulie 2006, clientilor nostrii le sta la dispozitie si un restaurant cu o capacitate de cca. 50 loc. Mic dejun, pranz si cina, mese festive organizate intr-un cadru privat sau pentru firme, precum si livrari stil catering fac obiectul activitatii acestui local. Intr-un cadru deosebit, pe timp de vara, puteti lua masa pe terasa restaurantului, terasa ce dispune si de un ecran video-proiector unde pot fi urmarite evenimente TV deosebite. Bucataria noastra, doreste prin flexibilitate si prin calitatea produselor sa satisfaca gusturile intregii noastre clientele.
Nume cazare de la furnizor: Complex Turistic Arconi 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică

Chat on Whatsapp

Chat on Whatsapp