Complex Tropical din Eforie Nord

Strada Vasile Alecsandri nr. 14

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Complex Tropical.

Detalii cazare

Complex Tropical este situat la 650 de m de plaja si de centrul statiunii Eforie Nord. Este un ansamblu modern, intim, ferit de agitatia exterioara.
Dispune de curte interioara generoasa, locuri de luat masa, receptie, terasa, internet in tot complexul, parcare in limita locurilor disponibile contra cost.

NOU! Statie de incarcare electrica pt autoturisme.

Este structurat din mai multe corpuri, parter si un etaj.
Animalele de companie NU sunt acceptate.

Serviciile de masa sunt optionale, masa se serveste sub forma de fisa cont, la mai multe restaurante din zona: Restaurant Donelli, Restaurant Coralis, Pensiunea Dana. Fisa cont poate fi de minim 30 lei/zi/persoana.
Este format din 49 de camere duble si camere triple spatioase, cu o suprafata cuprinsa intre 25 si 30 mp. Toate camerele sunt dotate cu aer conditionat, TV, baie proprie cu cabina de dus, racitor si terasa.

Facilitati copii in camera dubla:
- 2 adulti si 1 copil 0-11.99 ani - beneficiaza de gratuitate la cazare, fara pat suplimentar.
- 2 adulti si 2 copii - primul copil beneficiaza de gratuitate la cazare, fara pat suplimentar, al 2-lea copil achita 69 lei/zi si beneficiaza de pat suplimentar.
- 2 adulti si 1 copil 12 - 17.99 ani achita 69 lei/zi si beneficiaza de pat suplimentar
Facilitati copii in camera tripla:
- 2 adulti si 1 sau 2 copii 0-11.99 ani - beneficiaza de gratuitate la cazare.
- 3 adulti si 1 copil 0-11.99 ani, copilul beneficiaza de gratuitate.
Capacitate maxima camera dubla: 2 adulti si 2 copii 0 - 11.99.
Capacitate maxima camera tripla: 2 adulti si 2 copii 0 - 11.99 sau 3 adulti si un copil 0 - 11.99 ani.Nume cazare de la furnizor: Complex Tropical 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !