Comfort Inn&Suites At Crossplex Village din Birmingham

2341 Crossplex Boulevard

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Comfort Inn&Suites At Crossplex Village.

Detalii cazare

Călătorii vor găsi aeroportul la 13. 5 kilometru(i). null În plus, accesul Wi-Fi este disponibil în spaţiile comune ale proprietăţii. Acest hotel oferă servicii de recepţie 24 de ore astfel încât nevoile oaspeţilor să poată fi satisfăcute complet în orice moment al zilei sau nopţii. Spaţiile comune ale incintei sunt recomandate persoanelor cu dizabilităţi. Proprietatea dispune, de asemenea, de o cameră recomandată persoanelor cu dizabilităţi. Călătorii care sosesc cu maşina vor aprecia parcarea disponibilă la Comfort Inn & Suites At CrossPlex Village. Toți cei care stau în această unitate de cazare sunt bineveniţi la această proprietate ecologică. Comfort Inn & Suites At CrossPlex Village dispune de toate serviciile şi facilităţile necesare pentru un eveniment de afaceri reuşit. Costuri suplimentare pot fi percepute pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Comfort Inn&Suites At Crossplex Village 2**

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Birmingham?

1. Birmingham (Birmingham, Statele Unite ale Americii / SUA)

13 km

2. Van De Graaf (Tuscaloosa, Statele Unite ale Americii / SUA)

74 km

3. Gadsden Mnpl (Gadsden, Statele Unite ale Americii / SUA)

89 km

4. County (Anniston, Statele Unite ale Americii / SUA)

94 km

Care sunt conditiile de intrare in Statele Unite ale Americii / SUA?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică

Chat on Whatsapp

Chat on Whatsapp