Comfort Inn May Park din Grampians

2-4 Darlot St

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Comfort Inn May Park.

Detalii cazare

Comfort Inn May Park este convenabil situat în zona populară Horsham. Locul de cazare oferă un înalt standard de servicii și dotări pentru a satisface cerințele individuale ale tuturor turiștilor. Parcare auto, room service, cameră de familie, facilităţi grătar, servicii spălătorie sunt doar câteva dintre facilitățile din ofertă. Camerele de oaspeți sunt concepute în așa fel încât să ofere un nivel optim de confort cu un decor ospitalier iar unele oferă facilități utile cum ar fi televizor ecran plat, pătură electrică, aşternuturi, prosoape, acces internet wireless (gratuit). Locul de cazare oferă diferite posibilități de recreere. Indiferent de motivele vizitei dumneavoastră în Horsham, Comfort Inn May Park vă va face să vă simțiți pe loc ca acasă.

Nume cazare de la furnizor: Comfort Inn May Park 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Grampians?

1. Horsham (Horsham, Australia)

5 km

2. Warracknabeal (Warracknabeal, Australia)

47 km

3. Stawell (Stawell, Australia)

62 km

Care sunt conditiile de intrare in Australia?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică

Chat on Whatsapp

Chat on Whatsapp