Comfort Inn Hotel Campbellton din Saint John

111 Val D'Amour Rd, 111

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Comfort Inn Hotel Campbellton.

Detalii cazare

Comfort Inn Hotel Campbellton este o alegere populară pentru turiști în orașul Campbellton (NB), fie că-l explorați sau sunteți doar în trecere. Locul de cazare pune la dispoziția dumneavoastră tot ceea ce aveți nevoie pentru un sejur confortabil. Facilități cum ar fi Wi-Fi în zone publice, parcare auto sunt la dispoziția dumneavoastră pentru a vă delecta. Concepute pentru confort, unele camere de oaspeți oferă televizor ecran plat, acces internet wireless (gratuit), aer condiţionat, încălzire, birou pentru a asigura o noapte liniștită. Locul de cazare oferă diferite posibilități de recreere. Atmosfera primitoare și serviciile excelente sunt ceea ce veți regăsi pe parcursul sejurului dumneavoastră la Comfort Inn Hotel Campbellton.

Nume cazare de la furnizor: Comfort Inn Hotel Campbellton 2**

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Saint John?

1. Charlo (Charlo, Canada)

26 km

2. Bathurst (Bathurst, Canada)

81 km

3. Bonaventure (Bonaventure, Canada)

91 km

Care sunt conditiile de intrare in Canada?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !