Comfort Inn Capital Horsham din Grampians

109 Firebrace Street

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Comfort Inn Capital Horsham.

Detalii cazare

Situat într-o locație de prim rang din Horsham, Comfort Inn Capital vă pune la picioare tot ceea ce poate oferi acest oraș. Atât călătorii în scop de afaceri cât și turiștii se pot bucura de facilitățile și serviciile acestui loc de cazare. Staff-ul orientat spre deservire vă va întâmpina și vă va îndruma când veți fi la Comfort Inn Capital. Concepute pentru confort, unele camere de oaspeți oferă televizor ecran plat, ness gratuit, ceai gratuit, aşternuturi, prosoape pentru a asigura o noapte liniștită. Delectați-vă cu facilitățile de recreere ale hotelului cum ar fi centru de fitness, piscină exterioară, piscină interioară. Staff prietenos, facilități extraordinare și situarea în apropierea a tot ceea ce poate oferi orașul Horsham sunt trei motive întemeiate pentru a alege ca sejurul dumneavoastră să fie la Comfort Inn Capital.

Nume cazare de la furnizor: Comfort Inn Capital Horsham 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Grampians?

1. Horsham (Horsham, Australia)

5 km

2. Warracknabeal (Warracknabeal, Australia)

47 km

3. Stawell (Stawell, Australia)

61 km

Care sunt conditiile de intrare in Australia?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică

Chat on Whatsapp

Chat on Whatsapp