Comfort Inn And Suites Edmonton din Edmonton

10425 100th Ave., 10425

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Comfort Inn And Suites Edmonton.

Detalii cazare

Situat în Edmonton Centru oraş, Comfort Inn and Suites Edmonton este un loc perfect de plecare pentru a explora Edmonton (AB). Locul de cazare pune la dispoziția dumneavoastră tot ceea ce aveți nevoie pentru un sejur confortabil. Facilități cum ar fi Wi-Fi în zone publice, restaurant sunt la dispoziția dumneavoastră pentru a vă delecta. Unele dintre camerele de oaspeți bine echipate au ca dotări televizor ecran plat, acces internet wireless (gratuit), cadă cu hidromasaj, aer condiţionat, încălzire. Locul de cazare oferă diferite posibilități de recreere. Staff prietenos, facilități extraordinare și situarea în apropierea a tot ceea ce poate oferi orașul Edmonton (AB) sunt trei motive întemeiate pentru a alege ca sejurul dumneavoastră să fie la Comfort Inn and Suites Edmonton.

Nume cazare de la furnizor: Comfort Inn And Suites Edmonton 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Edmonton?

1. Edmonton Mnpl (Edmonton, Canada)

3 km

2. Namao Fld (Edmonton, Canada)

15 km

3. Edmonton Intl (Edmonton, Canada)

26 km

Care sunt conditiile de intrare in Canada?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !