Comfort Inn din Montreal

4295 boul. Bourque, 4295

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Comfort Inn.

Detalii cazare

Comfort Inn Hotel Sherbrooke cu cele 3 stele vă oferă confort și comoditate fie că sunteți în călătorie de afaceri, fie că vă petreceți vacanța în Sherbrooke (QC). Locul de cazare oferă un înalt standard de servicii și dotări pentru a satisface cerințele individuale ale tuturor turiștilor. WiFi gratuit în toate camerele, Wi-Fi în zone publice sunt doar câteva dintre facilitățile din ofertă. Concepute pentru confort, unele camere de oaspeți oferă televizor ecran plat, acces internet wireless (gratuit), aer condiţionat, încălzire, birou pentru a asigura o noapte liniștită. Locul de cazare oferă diferite posibilități de recreere. Indiferent de motivele vizitei dumneavoastră în Sherbrooke (QC), Comfort Inn Hotel Sherbrooke vă va face să vă simțiți pe loc ca acasă.

Nume cazare de la furnizor: Comfort Inn 2**

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Montreal?

1. Sherbrooke (Sherbrooke, Canada)

22 km

2. Newport (Newport, Statele Unite ale Americii / SUA)

58 km

3. Bromont (Bromont, Canada)

60 km

Care sunt conditiile de intrare in Canada?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !