Colombo City din Colombo

Colombo, Sri Lanka, Sri Lanka

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Colombo City.

Detalii cazare

Ideal amplasat în zona turistică a Colombo World Trade Centre, Colombo City Hotel vă promite o vizită minunată și relaxantă. Hotelul oferă un înalt standard de servicii și echipament, pentru a satisface cerințele fiecărui oaspete. Wi-Fi în zone publice, parcare auto, room service, transfer hotel/aeroport, cameră de familie sunt pe lista lucrurilor de care oaspeții se pot bucura. Televizor ecran plat, acces internet (wireless), camere nefumători, aer condiţionat, serviciu trezire dimineața pot fi găsite în anumite camere de oaspeți. Atmosfera pacifică a hotelului se extinde și la facilitățile de recreere ale acestuia care sunt teren de golf (maxim la 3 km). Colombo City Hotel este o alegere excelentă de unde puteți explora Colombo sau simplu să vă relaxați și să vă reîntineriți.

Nume cazare de la furnizor: Colombo City Hotel 2**

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Ce poti vizita si face in statiunea Colombo 2024?

Obiective turistice Colombo

Localitatea Cartagena

Catedrala St.Louis din Cartagina

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Colombo?

1. Bandaranayike Intl (Colombo, Sri Lanka)

34 km

Care sunt conditiile de intrare in Sri Lanka?

Incepem Maratonul Promotiilor lunii Aprilie!