Coco Hotel din Copenhaga

VESTERBROGADE, 41

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Coco Hotel.

Detalii cazare

Acest hotel încântător este situat în Copenhagen. Cuibărită la 800 metri de centrul orașului, unitatea de cazare asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. Unitatea de cazare oferă acces ușor înspre principalele stații de transport public ale orașului. Coco Hotel numără un total de 90 dormitoare. Coco Hotel datează din anul 1891 şi a fost complet renovat în anul 1999. Wi-Fi este disponibil în întreg hotelul. În plus, incinta oferă servicii de recepţie pe durata întregii zile. Din nefericire, nu există dormitoare în care cei care stau în această unitate de cazare să poată solicita un pat suplimentar pentru cei mici. nullParcarea poate fi utilă celor care sosesc cu maşina. Coco Hotel poate percepe o taxă pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Coco Hotel 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Copenhaga?

1. Kastrup (Copenhaga, Danemarca)

7 km

2. Roskilde (Copenhaga, Danemarca)

28 km

3. Malmo (Malmo, Suedia)

52 km

4. Angelholm Airport (Angelholm/Helsingborg, Suedia)

70 km

5. Kristianstad (Kristianstad, Suedia)

98 km

Care sunt conditiile de intrare in Danemarca?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !