Clayton Hotel Leeds din Leeds

CITY WALK, SWEET STREET, 1

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Clayton Hotel Leeds.

Detalii cazare

Cuibărită la 81 metri de centrul orașului, proprietatea asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. La 124 metri, clienții vor găsi legături de transport pentru a putea descoperi mai ușor zona. Oaspeții vor găsi aeroportul la 13679 kilometru(i). Incinta numără 334 camere de oaspeți primitoare. Clayton Hotel Leeds a fost clădit în anul 2004. Spaţiile comune ale proprietăţii includ conexiune Wi-Fi la internet. În plus, incinta oferă servicii de recepţie pe durata întregii zile. Spaţiile comune sunt potrivite pentru persoanele care utilizează scaune cu rotile. Clayton Hotel Leeds furnizează parcare pentru comoditatea oaspeţilor. Totodată, Clayton Hotel Leeds a efectuat îmbunătăţiri considerabile cu scopul de a reduce impactul său asupra mediului, deţinând certificarea . Mai multe facilităţi de conferinţă sunt puse la dispoziţia călătorilor de afaceri pentru confortul acestora. Vizitatorii vor aprecia opţiunile de luat masa disponibile în această reşedinţă. Unele dintre aceste servicii pot presupune costuri suplimentare.

Nume cazare de la furnizor: Clayton Hotel Leeds 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Leeds?

1. Airport (Leeds / Bradford, Marea Britanie)

11 km

2. Robin Hood (Doncaster / Sheffield, Marea Britanie)

48 km

3. Manchester Airport (Manchester, Marea Britanie)

66 km

4. Tees Valley (Durham, Marea Britanie)

80 km

5. Humberside (Humberside, Marea Britanie)

81 km

6. Blackpool (Blackpool, Marea Britanie)

97 km

7. John Lennon (Liverpool, Marea Britanie)

99 km

Care sunt conditiile de intrare in Marea Britanie?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !