Clarion Inn Near Mcallen Airport din Mcallen

1401 SOUTH 10TH STREET

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Clarion Inn Near Mcallen Airport.

Detalii cazare

Acest hotel confortabil se află în McAllen. Cuibărită la 2. 0 kilometru(i) de centrul orașului, unitatea de cazare asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. Călătorii vor găsi cel mai apropiat teren de golf la 700 metru(i) de proprietate. Hotelul este la 2. 0 kilometru(i) de principalele stații de transport public. Numărul total de dormitoare este de 110. Această unitate de cazare s-a bucurat de renovare în anul 2010. Reşedinţa include conexiune Wi-Fi la internet în toate spaţiile publice şi în camere. Având în vedere că această proprietate dispune de o recepţie deschisă 24 de ore, oaspeţii sunt mereu bineveniţi. nullCei care stau în această clădire pot profita de parcare. Această unitate de cazare este dedicată respectării practicilor durabile ecologice. Oferta variată de divertisment pusă la dispoziţie în această unitate de cazare garantează faptul că oaspeţii săi se vor bucura de o şedere deosebit de plăcută. Unele dintre aceste servicii pot presupune costuri suplimentare.

Nume cazare de la furnizor: Clarion Inn Near Mcallen Airport 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Mcallen?

1. Miller Intl (Mcallen, Statele Unite ale Americii / SUA)

1 km

2. General Lucio Blanco (Reynosa, Mexic)

20 km

3. Valley Intl (Harlingen, Statele Unite ale Americii / SUA)

56 km

4. Matamoros (Matamoros, Mexic)

84 km

5. South Padre (Brownsville, Statele Unite ale Americii / SUA)

85 km

Care sunt conditiile de intrare in Statele Unite ale Americii / SUA?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !