Claridge Hotel din Buenos Aires

Tucuman, 535

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Claridge Hotel.

Detalii cazare

La 200 metri, vizitatorii vor găsi legături de transport pentru a putea descoperi mai ușor zona. Vizitatorii vor găsi aeroportul la 6. 3 kilometru(i). Un total de 152 dormitoare sunt disponibile la Claridge Hotel pentru confortul oaspeţilor. Acest hotel a fost complet recondiţionat în anul 2006. Wi-Fi este disponibil în întreg hotelul. Clienţii pot contacta recepţia în orice moment al zilei. Paturile suplimentare nu sunt disponibile la acest hotel. Facilităţi de parcare sunt puse la dispoziţia oaspeţilor.  Această reşedinţă este dedicată respectării practicilor durabile ecologice. Salonul de luat masa serveşte feluri de mâncare somptuoase într-o atmosferă plină de eleganţă. Călătorii de afaceri vor aprecia facilităţile de business disponibile la acest hotel, ideale pentru a găzdui orice tip de eveniment. O taxă poate fi percepută pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Claridge Hotel 5*****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Buenos Aires?

1. J. Newbery (Buenos Aires, Argentina)

6 km

2. Pistarini (Buenos Aires, Argentina)

27 km

3. La Plata (La Plata, Argentina)

59 km

Care sunt conditiile de intrare in Argentina?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !