Claremont Hotel din Singapore

301 Serangoon Road, 301

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Claremont Hotel.

Detalii cazare

Claremont Hotel este perfect situat atât pentru oaspeții sosiți în scop de afaceri cât și pentru cei veniți la relaxare în Singapore. Pentru oaspeții săi locul de cazare oferă o gamă largă de servicii și dotări proiectate să vă asigure confort și comoditate. Staff-ul orientat spre deservire vă va întâmpina și vă va îndruma când veți fi la Claremont Hotel. Camerele de oaspeți sunt concepute în așa fel încât să ofere un nivel optim de confort cu un decor ospitalier iar unele oferă facilități utile cum ar fi televizor ecran plat, ness gratuit, ceai gratuit, aşternuturi, oglindă. Locul de cazare oferă diferite posibilități de recreere. Staff prietenos, facilități extraordinare și situarea în apropierea a tot ceea ce poate oferi orașul Singapore sunt trei motive întemeiate pentru a alege ca sejurul dumneavoastră să fie la Claremont Hotel.

Nume cazare de la furnizor: Claremont Hotel 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Singapore?

1. Seletar (Singapore, Singapore)

11 km

2. Changi (Singapore, Singapore)

15 km

3. Sultan Ismail (Johor Bahru, Malaezia)

41 km

4. Kidjang (Tanjung Pinang, Indonezia)

86 km

Care sunt conditiile de intrare in Singapore?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !