City View Motel Warwick din Gold Coast

2 Yangan Road

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul City View Motel Warwick.

Detalii cazare

Alegeți-vă un sediu central în Warwick, City View Motel Warwick vă pune la dispoziție toate reperele importante ce poate oferi acest oraș, doar imediat după ce ați ieșit din clădire. Hotelul oferă un înalt standard de servicii și echipament, pentru a satisface cerințele fiecărui oaspete. WiFi gratuit în toate camerele, 24-ore recepţie, facilităţi pentru turişti cu handicap, depozitare bagaje, Wi-Fi în zone publice sunt pe lista lucrurilor de care oaspeții se pot bucura. Televizor ecran plat, acces internet (wireless), acces internet wireless (gratuit), camere nefumători, aer condiţionat pot fi găsite în anumite camere de oaspeți. Faceți o pauză după o ziuă lungă și folosiți teren de golf (maxim la 3 km), grădină. Personal prietenos, facilități extraordinare și proximitatea la tot ce poate oferi Warwick este un motiv întemeiat de ce să alegeți City View Motel Warwick pentru sejurul dvs.

Nume cazare de la furnizor: City View Motel Warwick 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Gold Coast?

1. Toowoomba (Toowoomba, Australia)

74 km

Care sunt conditiile de intrare in Australia?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !